STAVLJAO TWIX U ANUS: Poznatog premijerligaškog fudbalera izdao ljubavnik!

Ovo je trebala da bude ekskluziva ''Sunday Sporta'', ali je sud naložio da se ime fudbalera ne sme obelodaniti * Međutim, zabrana nije bila za sve detalje

  • 15

''Insistirao da mu stavljaju zamrznut Twix u anus!'' Vest koja bi verovatno nanela tektonske poremećaje Premijer ligi da ''Sunday Sport'' sme da obelodani ime fudbalera, ali prema sudskom nalogu to im je zabranjeno.

 

Zabranjeno, jer bi fudbaler doživeo javno šikaniranje i zbog toga što je idol hiljadama i hiljadama klinaca koji bi se zaprepastili kada bi saznali ovu vest. Fudbaler je pravdu potražio i u Briselu gde se nalazi Sud za ljudska prava.

 

Javnost najviše interesuje kako su tabloidi došli do te priče, a ''Sunday Sport'', uprkos kazni, je odlučio da otkrije sve pojedinosti iz njegovog života koje smeju da objave.

 

 

Do informacija su došli preko njegovog ljubavnika koji je rekao da tajanstveni fudbaler insistira na zamrznutom Twixu tri sata neposredno pre akcije. Takođe, uz čokoladu zadovoljava se jednim prstom, a potparol ''Sunday Sporta'' je na sve ovo imao ironičan komentar:

 

- Ovo je tužan dan za sve slobodne medije i demokratiju kada ne možeš da objaviš ime osobe koja se zadovoljava čokoladom - stajalo je u saopštenju.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA