IPAK ĆE PREĆI CILJ: Žrtve bombaškog napada ponovo na Bostonskom maratonu!

Žrtve terorističkog napada na Bostonskom maratonu u sjajnoj kampanji pokazale neverovatnu volju i predstavljaju pravi motiv na borbu u životu uprkos svih nedaćama ili hendikepima

  • 1

15. aprila se navršava godinu dana od bombaškog napada na Bostonskom maratonu kada su eksplodirale dve bombe nedaleko od cilja.

Tom prilikom povređeno je preko 100 osoba, a tri su poginule.

Bostonski maraton je legendarna američka trka, najstariji i najvažniji maraton u zemlji, a kako se tragedilja na ovom velikom takmičenju ne bi zaboravila pokrenuta je i kampanja pod nazivom "Dragi Svete".

Tokom kampanje napravljene su slike osoba koje su doživele ozbiljne povrede tokom prošlogodišnjeg maratona, a fotografije su napravljene na cilju trke, do koga prošle godine ljudi zbog napada nisu mogli da stignu.

Nema sumnje da ove fotografije imaju za cilj da na još jedan način motivišu ljude na borbu u životu uprkos svih nedaćama ili hendikepima.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suncokret

    15. april 2014 | 02:24

    Ovakve vesti ukazuju nam kako u svakodnevnom zivotu umemo da pravimo probleme gde ih nema..a onda jednog dana shvatimo sta je u stvari vazno,i da je sve nevazno,dokle god imas zivot i zdravlje..sve ostalo se lako da resiti ..Svaka cast ovim ljudima na hrabrosti !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA