Evo zašto bi Kristijano Ronaldo bio sjajan košarkaš! (VIDEO) (GIF)

Skok igra Portugalca je jedan od elemenata zbog koga ga mnogi smatraju kompletnijim igračem od Mesija, a vi saznajte zašto je to tako

  • 5

Kristijano Ronaldo spada među najopasnije fudbalere na svetu zbog svoje ubojitosti, a mnogi ističu da jedna od stvari koje ga krase i i zbog koje je bolji od Lionela Mesija jeste njegova fantastična skok igra.

Portugalski reprezentativac koji isto kao i igrač Barselone nije baš nešto previše visok postigao je mnogo važnih golova za svoje timove upravo tako što je bio najviši u vazduhu.

Uzdanica Real Madrida je prošle godine u Ligi šampiona postigao gol glavom protiv Mančester junajteda, a stručnjaci su izračunali da je njegov odraz u trenutku kada je uhvatio loptu bio 1,23 metra od zemlje i da se 1,02 sekunde zadržao u vazduhu.

Primera radi, Majkl Džordan svojevremeno i Lebron Džejms danas skakali su 1,12 metara od tla.

Zbog toga je jedan portal u Španiji je napravio akciju i postavio izazov ljudima da pokušaju da zahvate loptu na visini na kojoj je to učinila "sedmica" kraljevskog kluba. Pogledajte kako je to izgledalo.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The DOCTOR

    15. april 2014 | 20:12

    Svaka čast Ronaldu, ali košarka je mnogo više od skakanja!!!

  • Knjaz milos

    15. april 2014 | 19:35

    Čovek je maksimalno spreman vežba Svakodnevno znači ne verujem da neko vežba koliko i on.... Što poseješ to i dobiješ...

  • Ronaldo-u svakom smislu

    15. april 2014 | 21:45

    Ma kakav Mesi,zamislio da je ikona,pa zbog njega ode pola uprava Barselone..Kazu da se na treninzima ponasa kao da je klub njegov,ko mu ne baci loptu,taj bolje da bezi od njega..I sam Aleksis Sancez hteo je da napusti klub zbog njega,ali ga je uprava jedva ubedila da ostane,a evo sada retko dobija priliku da igra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA