U ZVEZDI NE ZNAJU KOLIKO DUGUJU: Cifra je manja od 5 miliona evra!

- Vidim rešenje, monitoring traje tri godine i moramo da ga uhvatimo. Optimista sam i daleko je manja cifra od pet miliona evra, koliko su pojedini mediji objavili - izjavio je generalni sekretar crveno-belih Miodrag Zečević

  • 5

Finansijsko kontrolno telo UEFA nedavno je utvrdilo da je Zvezda prekršila pravila finansijskog fer-pleja zbog dugovanja prema klubovima i zaposlenima na dan 30. septembra 2013. godine.

Generalni sekretar fudbalskog kluba Crvena zvezda Miodrag Zečević izjavio je da je optimista kada je dobijanje licence UEFA za narednu sezonu i poručio da crveno-beli ne duguju mnogo novca.

- Ne može tačno da se izračuna koliko dugujemo, jer je dokumentacija koju smo dobili od UEFA obimna. Naš odgovor će uslediti do 23. aprila, ali se u ovom trenutku radi o relativno maloj količini novca. Vidim rešenje, monitoring traje tri godine i moramo da ga uhvatimo. Optimista sam i daleko je manja cifra od pet miliona evra, koliko su pojedini mediji objavili - rekao je Zečević i dodao  da navijači nisu pokazali inicijativu da bodre ekipu na sutrašnjem prvenstvenom meču u Novom Pazaru:

- Nismo imali inicijativu navijača da organizuju put i nismo pristupili tome. Voleli bismo da dođu u što većem broju, ali će morati sami da se snalaze i kupuju karte - rekao je Zečević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Psihijatar

    16. april 2014 | 14:25

    Već smo u Novom Pazaru! U toku noći stiže još jedna grupa od 200 navijača!!! Delije su spremne!

  • Aha

    16. april 2014 | 14:30

    Zecevicu,zasto ne pitas Kokezu koliko je dug??? Ako imate uopste komunikaciju??

  • Danijel

    16. april 2014 | 13:51

    Treba oterati ovog zecevica iz zvezde to je zlo od coveka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA