NIKOLIĆ: Titula se rešava u sledećih deset dana, Lukač i Lazović spremni za Kruševac!

Svako treba da traži bodove za sebe, a ne za druge, a nama je teško jer stalno pravimo novi tim zbog suspenzija, kaže trener Partizana

  • 5

Trener fudbalera Partizana, Marko Nikolić, istakao je da se ekipa ne odriče borbe za titulu, već predviđa da će narednih deset dana biti ključni.

 

Crno -beli u četvrtak igraju sa Jagodinom, finalistom Kupa Srbije,  a Nikolić najavljuje da će dvojica igrača koja su bila povređena biti u konkurenciji za tim.

 

- Nastavljamo borbu za odbranu titule. Jagodina je jedna od najneugodnijih ekipa, osvajač Kupa, iskusan tim koji je dosta dugo na okupu -  respektuje rivala Nikolić i dodaje:

 

 

- Opasni su iz prekida i imaju širok repertoar uigranih akcija, pa na to moramo da obratimo pažnju. U narednih deset dana se mnogo toga rešava. Lukač i Lazović će biti u konkurenciji za meč u Kruševcu, dok se Kojić već oporavi i možda ga vidite u timu već sutra - rekao je Nikolić i osvrnuo se na temu suđenja:

 

- Nije lako jer stalno pravimo novi tim zbog suspenzija,  ali imam poverenje u igrački kadar. Mi imamo jako dobre sudije, ali su one pod velikim pritiskom i onda nastaju greške. Ono što bih hteo da napomenem je da svako treba da traži bodove za sebe, a ne za druge, to je valjda normalno - zaključio je Nikolić

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA