Real Madrid i Barselona na korak od Milana!

U drugim mečevima TOP 8 faze Evrolige, Madriđani ponovo savladali Olimpijakos, dok su Katalonci i drugi put naneli poraz Galatasaraju

  • 0
Felipe Rejes, Nikola Mirotić, KK Real Madrid, Evroliga Foto: Tanjug/AP

Real Madrid je u samo tri dana i drugi put savladao Olimpijakos rezultatom 82:77 i tako poveo sa 2:0 u borbi za plasman na fajnal-for Evrolige.

Madriđani su u prvom delu igre napravili solidnu prednost koju su do kraja uspeli rutinski da održavaju i zasluženo slave. Najbolji u domaćem timu bio je Janis Burusis sa 19 poena i 10 skokova, Rudi Fernandez je postigao 15, a Nikola Mirotić 14 poena.

Kod Olimpijakosa sjajan je bio Vasislis Spanulis sa 18 poena, dok je Lodžerski ubacio 13, a Petvej 12 poena. Serija se sada seli u Pirej, gde će Atinjani pokušati da se vrate u igru.

U drugom meču koji je odigran u četvrtak, Barselona je ubedljivo pobedila Galatasaraj sa 84:63 i tako napravila još jedan korak na putu za Milano.

Galatasaraj je i u ovom meču igrao bez povređenog Karlosa Aroja, a evidentno je da tim iz Istanbula ne može da parira Kataloncima bez Portorikanca.

Najefikasniji u domaćoj ekipi bio je Bred Oleson sa 14 poena, Abrinjes je ubacio 13, dok je Marselinjo Uertas postigao 12. Kod Galatasaraja, Arslan je postigao 11, Domerkant 10, Zoran Ercg devet poena, a Milan Mačvan sedam poena.

TOP 8:

Real Madrid - Olimpijakos 82:77 (2:0)

Barselona - Galatasaraj 84:63 (2:0)

CSKA - Panatinaikos petak 18.15 (1:0)

Armani Milano - Makabi petak 20.45 (0:1)

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA