Vujošević: Partizan u Valjevu? To je nešto posebno

Treće gostovanje srpskog šampiona u četiri kola Super lige podiže grad u kojem jedan čovek zaslužuje posebne pohvale od trenera crno - belih

  • 1
KK Partizan - KK Cedevita, navijači KK Partizan Foto: Marko Todorović

Partizan posle dva uvodna teška gostovanja (Kragujevac i Čačak), pa relativno lakog meča u Pioniru sa Crnokosom ide u uzavrelo Valjevo, gde je kako kaže trener crno - belih Duško Vujošević posebna atmosfera kad stiže Partizan.

Metalac je rival, tim koji je pred svojim navijačima već pobedio jednog ABA liga, Mega Vizuru.

- Košarkaškim poslenicima u Valjevu i pre svega mom prijatelju profesoru Đukanoviću, treba čestitati na svemu što rade za košarku u svom gradu, a najbolji pokazatelj za taj uspeh je što su već godinama unazad učesnici Superlige - rekao je trener srpskog šampiona Duško Vujošević.

- Metalac poseduje jedan izuzetno dobar tim, ima fantastičnu podršku navijača i čini se da su dosadašnjem delu takmičenja, kako u regularnom delu tako i u Superligi, pokazali da imaju vrlo ozbiljne refleksije kada je u pitanju učešće u plej-ofu, odnosno da se izbore za plasman u ABA ligu.

- Ne treba posmatrati Metalac kroz poslednju utakmicu koju su izgubili u Kragujevcu, jer njihov elan i motivacija su posebni na domaćem terenu, pogotovu kada u Valjevo dolazi Partizan, zato će podići nivo motivacije i mobilnost ekipe. Ovo je za nas značajna utakmica pogotovu što želimo da ovaj deo pauze pre fajnal-fora dočekamo bez poraza i sigurno ćemo učiniti sve da se iz Valjeva vratimo uzdignutog čela, sa pobedom - ističe Duško Vujošević.

Meč u Valjevu počinje u 19,30 časova.

SUPERLIGA, 4. KOLO

SUBOTA

VALJEVO: Metalac - Partizan 19,30

BEOGRAD: Crvena zvezda - Radnički Kragujevac 18,00

PONEDELJAK

ČAČAK: Borac - Crnokosa 19,00

BEOGRAD: FMP - Mega 18,00

TABELA: Crvena zvezda 3/0, Partizan 3/0, Radnički Kragujevac 2/1, FMP 2/1, Mega Vizura 1/2, Metalac 1/2, Borac 0/3, Crnokosa 0/3.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • partizanska eskadrila

    18. april 2014 | 20:32

    Petokraka u Valjevu, šta je tu posebno ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA