NADAL: Ne mogu da lažem, izgubio sam samopouzdanje!

Posle ispadanja u četvrtfinalu turnira u Monte Karlu španski teniser priznao da ima psihičkih problema

  • 5

Najbolji teniser sveta Španac Rafael Nadal i drugu godinu zaredom će ostati bez pehara u Monte Karlu pošto je u četvrtfinalu poražen od sunarodnika Davida Ferera rezultatom 2:0.

Nadal, koji je osam puta osvajao turnir u Kneževini, priznao je da ima problema.

- Ne želim da lažem nikoga, pa ni sebe. Posle Australijan opena, nisam u stanju da pronađem onu snagu u sebi i intenzitet igre, samopouzdanje, unutrašnju snagu, koju sam uvek ima - rekao je Nadal posle prekidanja niza od 30 pobeda na šljaci.

Mnogi su smatrali da je uzrok loše igre Španca možda i povreda leđa, još od finala Australijen opena, ali je Nadal kategorički to odbacio.

- Ne, ne, ne. Leđa nisu izgovor. Ona su u dobroj formi. Fizički sam dobro. S tim nemam problema. Nastaviću da se borim i da vrlo brzo pronađem rešenje za povratak na pobednički kolosek - istakao je prvi reket sveta.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zasitio se

    18. april 2014 | 22:51

    Najgore je kad se čovek zasiti i kada mu dosadi igra.Tako je isto bilo i sa Anom i Jelenom.Kada su bile u najboljoj fodmi i u svetskom vrhu,igrale su mečeve sa Serenom i Venus Vilijams,Martinom Hingis,Lindzi Devenport,Kim Klajsters,Marijom Šarapovom...a danas konkurencija ovako bedna,i posle ni one više nisu na nivou kao pre.Sada samo odrađuju posao.E tako i on,dok su tu bili jaki pored njega i Novaka i Federer,Del Potro,Marej,Davidenko...tad je motiv na najvišem nivou.A sada realno,samo Novak Đoković i Rafael Nadal.Gubi smisao kao i ženski tenis polako.

  • Nevena

    18. april 2014 | 22:14

    Bice bolje!VAMOS RAFA!!!

  • Vuk

    19. april 2014 | 08:42

    Ili si prestao sa dopinzima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA