KARADŽIĆ: Imaćemo novog selektora do 15. juna!

Prvi čovek FSS istakao da jako poštuje Drulovića, ali nije potvrdio da li će on ostati na klupi Orlova i posle turneje po Americi

  • 17

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović dobio je podršku Fudbalskog saveza Srbije da vodi nacionalni tim u tri predstojeće utakmice, ali je pitanje da li će se na tom mestu zadržati i posle meča sa Brazilom u Americi početkom juna.

 

Takav zaključak može da se izvede posle indirektnog odgovora predsednika FSS Tomislava Karadžića koji je dao za Sportski žurnal.

 

- Utakmice u Americi i protiv Brazila definitivno će voditi Ljubinko Drulović, koji ima veliku podršku FSS. Nema potrebe da se bavimo deplasiranim pričama o drugim kandidatima. Da ne bude zabune Drulovića kao stručnjaka i čoveka izuzetno cenimo, a definitivnu odluku o selektoru donećemo 15. juna - rekao je Karadžić koji se osvrnuo i na predstojeći kvalifikacioni ciklus:

 

 

- Imamo tešku grupu i euforija bi bila pogubna po nas. Po kvalitetu Srbija je ispred Danske, Jermenije i Albanije, dok ćemo se sa Portugalijom boriti za prvo mesto. To bi trebalo dokazati na terenu. Utakmica sa Jermenijom bez obzira što je prva ujedno je i prelomna. Zato moramo da budemo maksimalno oprezni.

 

Srbija prvi kvalifikacioni duel igra 11. oktobra 2014. godine u Jermeniji, dok tri dana kasnije u Beograd dolazi Albanija. Što se tiče prijateljskih mečeva naš tim će, pored Brazila, odmeriti snage najpre sa Jamajkom i Panamom krajem maja.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blok

    19. april 2014 | 12:12

    A kad cemo imati novog predsednika FSS-a volino matora?

  • Darius Serb

    19. april 2014 | 12:18

    Ima li neko da istera ovog podlaca gov.... stapom kad nema obraza sam da ode.Unisti nam sport covece.

  • Srbin

    19. april 2014 | 12:03

    Već vidim, da će te dovesti nekog selektora koji nema blage veze sa fudbalom i opet će nas upropastiti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA