Bio je samo bosonogi fudbaler, sin indijske prostitutke, a onda ga je pozvao Mančester! (VIDEO)

Odrastao je igrajući fudbal bosonog u oblasti Sonagači, mestu sa 12 hiljada prostitutki, gde je delio sobu sa svojom majkom Rekhom i mlađim bratom, preživljavajući sa 20 funti mesečno

  • 14

Tinejdžer iz predgrađa indijske Kolkote i sin bivše prostitutke dobio je životnu priliku - da pokaže svoje fudbalsko znanje tokom dve nedelje na probi u Mančester Junajtedu.

Radi se o Rahibu Roju (16) koga su prozvali indijski Vejn Runi , a ako se pokaže dovoljno dobrim, život bi mu se mogao preokrenuti naglavačke, baš poput života mladića iz Oskarom nagrađenog "Milionera iz blata".

Roj je kazao kako ga neprestano pitaju kakav je osećaj biti sin prostitutke, a onda postići ovakvo nešto.

Na takva pitanja on odgovara da se, kad je saznao da su ga odabrali za Junajted osećao kao da ga je njegov otac priznao.

On je odrastao, igrajući fudbal bosoonog u oblasti Sonagači, domu 12 hiljada prostitutki, i deleći sićušnu sobu sa svojom majkom Rekhom, koja sada radi u fabrici torbi, i mlađim bratom, preživljavajući sa 20 funti mesečno.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bin Laden

    19. april 2014 | 21:06

    Slična je i moja zla sudbina,samo u mene nije majka prostitutka,radila je na naplati wc usluga na stadionu Željezničara,što mnogi iz zlobe nazivaju baba sera,a ja znam da je to častan posao šta god neko pričao o tome.Nisam nogometaš ali sam završio za obućara i snalazim se kako znam u životu!

  • Gmaz

    19. april 2014 | 22:28

    Ovaj mali mora da uspe!

  • tri tacke

    19. april 2014 | 23:46

    Srecno, mali!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA