NOLE OZBILJNIJE POVREĐEN? Da li Đoković propušta Rolan Garos?!

- Dobro je da ne moram na operaciju, nema rupture ili nečega sličnog. Ipak ću morati da uradim novu magnetnu rezonancu, da vidim da li se išta promenilo posle prethodne koju sam radio pre nedelju dana - rekao je Đoković posle meča sa Federerom

  • 21

Povreda zgloba Novaka Đokovića nimalo nije naivne prirode. Naime, prema rečima srpskog tenisera on bi mogao da propusti i Rolan Garos ove sezone:

- Odmoriću se, neću igrati tenis neko vreme, ne znam koliko dugo, to zaista sada nije u mojim rukama. Tek kada budem poptuno spreman, vratiću se  - naveo je svetski broj dva uoči turnira u Madridu i Rimu, ali i drugog Gren slema sezone na kome brani polufinale.

Novak je istakao da je dobro da neće morati na operaciju, ali i da neko vreme neće igrati tenis, pa je možda ugrožen i njegov nastup na Rolan Garosu.

- Dobro je da ne moram na operaciju, nema rupture ili nečega sličnog. Ipak ću morati da uradim novu magnetnu rezonancu, da vidim da li se išta promenilo posle prethodne koju sam radio pre nedelju dana - zaključio je Đoković.

Đoković je osim povrede spomenuo govorio i o samom duelu sa Federerom.

- Razočaran sam što nisam mogao da igram dobro kao da sam dovoljno zdrav. Svaki udarac je bio bolan, a pogotovo tokom servisa. Nisam mogao da pružim više od ovoga. Šteta je da na ovakom velikom turniru u završnici takmičenja, kada se sastajete protiv Federera, ne možete da igrate na visokom nivou, jer vam neka sporedna stvar oduzima svu energiju i trud. Povredu zgloba vučem već 10 dana, ali sam pokušao da ne razmišljam i ne pričam o tome. Uradio sam sve što sam mogao tokom tog perioda da se zalečim, bio sam na lekovima svaki dan, radio sam različite terapije, primao injekcije, ali nije uspelo.

- Nisam želeo da predam meč, jer bi ljudi onda počeli da pričaju razne stvari o meni... To je glavni razlog. Ovim sam pokazao moju snagu ili šta god da sam to imao. Jednostavno sam želeo da ostanem do kraja na terenu - zaključio je Đoković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banjalucki cevap

    20. april 2014 | 00:13

    Svaka tebi cast,za mene su i tvoji porazi - pobjede. Pozdrav iz BL.

  • Katy

    20. april 2014 | 00:20

    Nole najbolji si!!!

  • Zzz

    20. april 2014 | 09:02

    Izjava onog misa Federera da povreda nije odlucila mec je sramna. Pa da je on igrao sa povredjenom rukom ne bi ni izasao na teren. Bice dana za megdana. Napred Nole najveci si.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA