Ovako danas izgleda najpoznatije uvo sveta sporta! (FOTO)

Sećate li se čuvenog boks meča Holifild - Tajson i onoga šta se dogodilo tada? Sada pogledajte kako uvo čuvenog "Ratnika" izgleda 17 godina kasnije

  • 1

Ko god da je upućen u sportska dešavanja čuo je za čuvenu borbu iz 1997. godine između Ivandera Holifilda i Majka Tajsona, kada je "gvozdeni Majk" odgrgizao deo uva svom protivniku. Holifild, čiji je nadimak "Ratnik", vešto je izbegavao da pokazuje svoje povređeno uvo u javnosti, sve do prethodne noći.

 

On se pojavio na Tribeka filmskom festivalu, a na molbu prosutnih fotografa pristao je da pokaže kako izgleda njegov deo tela sada, 17 godina nakon celog događaja. Rana je zarasla, ali primetno je da deo i dalje fali.

 

 

Inače da pomenemo da je zajedno sa njim na na crvenom tepihu bio prisutan i onaj koji mu je to učinio, Majk Tajson, a njih dvojica su pre nekoliko meseci snimila i reklamu čija je tema bio upravo ovaj događaj.

 

 

Podsetimo, da je u toj čuvenoj borbi dvojice velikih šampiona, Tajson tek iz drugog puta uspeo da odgrize deo uva Holifildu, pošto ga je prvi put samo ujeo, a borba je nastaljena na insistiranje Holifildovog stručnog štaba.

 

Na kraju još jedan podatak o čuvenom "Ratniku" koji ne zna veliki broj ljudi, a to je da je on pravoslavac i da i on danas slavi Uskrs.

 

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA