Ono što nisu uspeli Mesi i drugovi jesu košarkaši Barselone!

Ekipa Barselone ostvarila je i treću pobedu iz isto toliko mečeva protiv Galatasaraja, ovog puta u Istanbulu sa 78:75 i tako obezedila plamsan na fajnal-for Evrolige

  • 0

Ako fudbalerima Barselone ništa ne polazi za nogom u poslednjih desetak dana, kada su ispali u četvrtfinalu Lige šampiona, poraženi su u finalu Kupa Španije, a titula u Primeri im je sve dalje, navijačima katalonskog kluba utehu može da donese uspeh košarkaške sekcija!

Košarkaši Barselone prvi su tim koji je obezbedio plasman na fajnal-for Evrolige! Katalonci su posle dve pobede na domaćem terenu protiv Galatasaraja turski tim savladali i u Istanbulu sa 78:75 i sa 3:0 u seriji prošli među četiri najbolja tima Evrope!

U dramatičnoj završnici ekipa Ćavija Paskvala imala je jače živce. Dorsi i Oleson pogodili su po slobodno bacanje, dok na drugoj strani Galatasaraj je odigrao nekoliko loših napada.

Najefikasniji kod pobednika bio je Marselinjo Uertas sa 16 poena, Bred Oleson je dodao je 13, dok je kod domaćina najbolji bio Karlos Arojo sa 21 poenom, Zoran Erceg je postigao 19, a Milan Mačvan 11.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA