Novak pauzira 8-9 dana, a onda na novo snimanje!

Srpski teniser odmara, realno je da ne propusti nijedan od planiranih turnira, ali će sve znati uoči nastupa u Madridu

  • 6

Prema rečina menadžera Novaka Đokovića Edoarda Artaldija, poslednja dijagnoza kada je u pitanju povreda zgloba desne ruke srpskog tenisera je sledeća:

 

- Moraće da miruje osam do devet dana, onda opet snima ruku i znaće se tačno o čemu se radi - rekao je Artaldi.

 

 

S obzirom da je samo 60 dana u 11 godina karijere pauzirao zbog povreda, svi se nadaju da će i ova pauza biti kratkog daha.. Poslednji put se baš ozbiljno strepelo posle onog Dejvis kup meča sa Amerikancima u Bojsiju.

 

Novak je ionako planirao da pauzira dve nedelje (ne učestvuje u Barseloni i Minhenu), realno je da Đoković spreman dočeka dva Mastersa, u Madridu i Rimu, kao najbolju pripremu za Rolan Garos koji počinje 25. maja.

 

 

U najgorem slučaju, mogao bi da propusti taj turnir u Madridu, koji je jednom osvojio, a prošle godine je eliminisan na startu, tako da nema pritisak branjenja velikog broja bodova.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    21. april 2014 | 10:05

    A kakve veze ima Zvezda i Partizan sad sa ovom vešću! Jel mora sve da se gleda kroz Zvezdu i Partizan!!?! Novaku brz oporavak,propusti Madrid i oporavi se za RG!!

  • ludi kure

    21. april 2014 | 09:24

    Veliki sam grobar, i nije mi drago kad te vidim u zvezdinom dresu, ali opet navijam za tebe i zelim ti brz oporavak. Vrati se jos jaci, pa da slavimo u Parizu i Sinsinatiju.

  • stojke

    21. april 2014 | 12:24

    Ima veze. Svi navijaju za njega a on svesno pljune grobarima u lice izjavama i ponasanjem van terena. Zato je Federer gospodin za njega i voli ga ceo svet. Navijam da i on bude vecito drugi kao i njegov tim!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA