RAKIĆ POSLE GOLA: Mnogo mi znači posle pakla koji sam prošao!

Iskusni napadač posle osam meseci dobio priliku da zaigra od prvog minuta što je u potpunosti iskoristio

  • 2

Prvi meč kao starter i odmah prvi gol u sezoni Đorđa Rakića! Pogodio je napadač Crvene zvezde mrežu Radničkog iz Niša kada je bilo najpotrebnije, otključao vrata koja su vodila ka pobedi, ali ono što je najvažnije pokazao je da je teška povreda iza njega.

- Mnogo mi znači sve ovo što se danas dogodilo. Prošao sam kroz pakao prethodnih deset meseci. Nisam fizički maksimalno spreman, osetilo se to i u mojoj igri. Najvažnije je da smo pobedili i da prvenstvo nastavljamo na liderskoj poziciji i sa šest bodova prednosti - rekao je Rakić i osvnuo se na sam gol:

-Kod gola mi je Ninković poslao idealan pas i uz malo sreće i dobru koncentraciju postigao sam gol koji mi mnogo znači. Na meni je da nastavim da radim i pomažem ekipi koliko god je to moguće. Nije bitno da li sam na terenu proveo minut, dva, pola sata, poluvreme ili čitav meč, uvek ću davati svoj maksimum.

Naredno kolo, večiti derbi protiv Partizana. Prvi za Rakića koji je najzaslužniji što će crveno-beli rasterećeni ići u Humsku.

- Nas zanimaju samo pobede. Želimo da igramo lep fudbal i osvajamo bodove. Ne opterećujemo se time što je naredni meč sa komšijama. Doživljavamo ga kao i bilo koje drugo gostovanje. Sigurno da je to utakmica svih utakmica i najvažniji meč u našem fudbalu, međutim, očekujem da kao i do sada na teren izađemo hladne glave i vrelog srca - rekao je Rakić koji je dobio i pohvale od trenera Stojanovića:

- Rakić je odigrao solidno. Svi će sada pričati o golu, ali on je napravio dosta stvari u defanzivi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sashki

    23. april 2014 | 02:10

    Dobar je rakic al zadnje dve utakmice je odigrao malo sebično. Možda je to dok ne postigne gol da se rastereti

  • Ivanjica

    23. april 2014 | 18:33

    Drugi na sledećoj utakmici. Trpaaaaj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA