Fergi se ponovo pita i već ima svoja dva kandidata za klupu Junajteda!

I pored otkaza Dejvidu Mojesu, uprava Mančester junajteda ima puno poverenje u novi izbor Škota za sledećeg menadžera ekipe

  • 3

Na "Old Trafordu" ne žele da gube mnogo vremena za zamenu smenjeng menadžera Dejvida Mojesa, a glavnu reč za novog "šefa" imaće ponovo legendarni ser Aleks Ferguson.

U Mančester junajtedu se i dalje uzdaju u znanje trofejnog trenera, koji je 27 godina bio "alfa i omega" na klupi "đavola", a mediji u Engleskoj tvrde da Fergi već sada ima glavna dva pika za klupu.

Prvi je onaj o kom se pričalo još pre otkaza Mojesu, a to je selektor Holandije Lous Van Gal, a drugi je trener madridskog Reala Karlo Anćeloti.

Mediji su spekulisali da su igri i Jirgen Klop i Dijego Simeone, ali su gorenavedeni Holanđanin i Italijan realnije opcije.

Prvi Fergijev izbor nije bio baš najbolji... da li će drugi put ispraviti "kiks"?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NEBOJSA

    23. april 2014 | 20:13

    Po meni za najveci rezultatski nespeh ne snosi Mojs nego i Ferguson evo zasto on je morao da prikljuci stucnom stabu coveka koga planira za naslednika na mesto menadzera barem dve godine pre nego sto ode u penziju da bi se upoznao sa nacinom rada , igracima itd. MJ veliki klub sa velikom tradicijom klub koji je osvojio najvise trofeja na ostrvu pa se podrazumeva da to mora da bude na mesto trenera tj. menadzera . Ja bi napravio tandem Skols-Giks posto su celu svoju igracku karijeru proveli u MJ i samo sa njima bi izasli iz ovog mulja koji je ostavio sada vec bivsi menadzer .

  • Makarije

    24. april 2014 | 01:31

    Možda čeka da ga zamole da se vrati?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA