Srpska Benfika srušila Juventus! Sulejmani asistent! (VIDEO)

Benfika na svom terenu savladala Juventus sa 2:1, dok je u španskom duelu Sevilja bila bolja od Valensija sa 2:0

  • 6

Ni posle 13 utakmica, Benfika nije poražena na domaćem terenu u okviru evropskih takmičenja. Tim iz Lisabona slavio je protiv Juventusa rezultatom 2:1 i tako došao nadomak finala Lige Evrope, koje se ove godine igra u Torinu.

 

Domaći tim je fenomenalno otvorio meč. Već u trećem minutu posle asistencije Miralema Sulejmanija, Garaj je zatresao mrežu Bufona.

 

 

Juventus je agresivnije ušao u drugo poluvreme. Ređale su se prilike ispred gola Artura, ali je golman domaće ekipe sjajno branio, sve do 73. minuta, kada je Karlos Tevez doneo izjednačenje svom timu.

 

Ipak, domaća ekipa se nije predavala i golom Lime, šest minuta pre kraja došla do pobede. Miralem Sulejmani odigrao je sat vremena za domaću ekipu, dok je Lazar Marković ceo meč proveo na terenu. Filip Đuričić je bio na klupi za rezerve.

 

 

U drugoj utakmic, Sevilja je prišla na korak od finala, pošto je u prvom meču na svom stadionu savladala ekipu Valensije rezultatom 2:0.

 

 

Španski duel je odlučen u drugoj polovini prvog poluvremena, kada je domaća ekipa za samo tri minuta postigla dva gola. Najpre je Mbia posle asistencije Karika postigao pogodak, da bi konačan rezultat postavio Baka nakon pasa Vitoloa.

 

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strucnjakowsky

    25. april 2014 | 08:09

    audi7@Sulejmani nije Albanac nego Srbin islamske veroispovesti.Svaka cast takvim ljudima koji cene zemlju u kojoj zive ali se ne odricu veroispovesti.I Riberi je Francuz a Musliman.

  • audi7

    24. april 2014 | 23:16

    Sulejmani nije srbin nego albanac

  • LOZNICA-CIRIH

    25. april 2014 | 07:58

    Nemas ti poijma audi7. On je Goranac, ne albanac. Goranci su veci Srbi negi mi! SAMO NAPRED MIKI!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA