PANIKA U BARSELONI: Dijego Košta stiže na Nou Kamp!

Napadač Atletika oporavio se od povrede i gotovo sigurno će biti u sastavu Madriđana protiv Barselone u meču za titulu u Primeri

  • 4

Najbolji strelac Atletika iz Madrida Dijego Košta priključio se saigračima na treningu i gotovo sigurno biće spreman za gostovanje u subotu u Barseloni, gde njegov klub u poslednjem kolu španske Primere igra za titulu.

Rođeni Brazilac 27-godišnji Košta, koji je ove sezone postigao 27 golova u Primeri i osam u Ligi šampiona, propustio je nedeljni remi Atletika protiv Malage (1:1) zbog povrede mišića.

Ceo tim trenera Dijega Simeonea fokusiran je pred gostovanje na Nou Kampu na fizičke i strateške pripreme, objavio je Atletiko na klupskom sajtu.

Madriđani na čelu tabele imaju 89 bodova, tri više od Barselone, i u direktnom okršaju dovoljan im je bod za osvajanje šampionske titule.

S druge strane, Barselona će odbraniti tron ukoliko pobedi, jer će imati bolji međusobni skor, nakon što je u januaru odigrala na Visente Kalderonu nerešeno 0:0.

Od 2004. godine, kada je trijumfovala Valensija, Barselona i Real Madrid su osvojili sve titule prvaka Španije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA