KAKO BENFIKA DA SKINE KLETVU? Salata od luka i bubreg vilinog konjica!

Poznati srpski čitač karata Milan Tarot dao svoj recept kako Benfika treba da skine kletvu mađarskog trenera Bele Gutmana

  • 4

Kletva Bele Gutmana i dalje je nastavila da pogađa Benfiku! Portugalski klub je, posle lošijeg izvođenja jedanaesteraca, poražen od Sevilje u finalu Lige Evrope čime su izgubili svoje osmo uzastopno evropsko finale.

Mađarski trener prokleo je davne 1962. godine Benfiku da 100 godina neće osvojiti evropski trofej jer mu nisu dali veću platu i izgleda da je se kletva primila zbog toga što Orlovi već 52 godine ne mogu da slave u Evropi. Ipak, rešenje nudi poznati srpski čitač karata Milan Tarot.

- Očigledno je u pitanju snažna kletva ogorčenog čoveka sa urokljivim pogledom. Takve klete spadaju u one koje se najteže skidaju, ali nije sve izgubljeno. Naime, za Noć veštica potrebno je napraviti miks salate od luka (crni luk, beli, crveni, mladi, praziluk), kao i bubreg od vilinog konjica i ostaviti da se duša pokojnika zadovolji - rekao je Tarot za ''Naše novine'' i dodao:

- Ovakav vid isceljiteljstva ima za cilj pročišćavanje svega negativnog, a imaće uspeha samo ako se obavi 31. oktobra 2014. godine. Ne izazivajte sudbinu! Ukoliko ne poslušaju moj savet Benfika neće osvojiti ništa.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasa

    16. maj 2014 | 11:10

    Kralj :)

  • tony

    16. maj 2014 | 11:45

    ...bubreg od vilinog konjica??? Jel on to ozbiljno???

  • One

    16. maj 2014 | 17:24

    Kako nk partizan da skine kletvu posto nisu nikad nista osvojili u evropskim takmicenjima? partizan shit ili m_do.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA