OFK Beograd bez 7 igrača protiv Zvezde

Zbog obaveza u mladoj i omladinskoj selekciji OFK Beograd će biti topovska hrana na Marakani. FSS daje poslednju reč

  • 18

Očekuje se da pretposlednje kolo nacionalnog šampionata bude odigrano u nedelju, a gotovo je sigurno da će meč u kojem bi Crvena zvezda mogla da potvrdi osvajanje šampionske titule proteći bez čak sedam igrača OFK Beograda.

Romantičari će igrati lišeni pomoći mladih i omladinskih reprezentativaca Srbije koji će u to vreme biti na pripremama nacionalnih selekcija.

Golman Čupić, pa igrači Čavrić, Planić, Gajić, Zdjelar, Antonov i Dražić neće se staviti na raspolaganje treneru Krmpotiću za meč sa Zvezdom, osim ukoliko FSS ne odluči drugačije.

- Voleli bismo da u najjačem sastavu istrčimo na teren Zvezdinog stadiona, a šta će biti zavisi od čelnika FSS. Ukolio puste naše igrače da igraju utoliko će konačni ishod na našem najvećem stadionu biti neizvesniji - rekao je Sportu Zlatko Krmpotić.

ZVEZDA DAJE MRĐU I LAZOVIĆA POSLE OFK

Dva igrača Crvene zvezde koji su na spisku Ljubinka Drulovića biće sa ekipom u Ljutice Bogdana sve dok matematički titula ne bude osigurana, a ukoliko se to desi u nedelju, njih dvojica će o trošku FSS, na put SAD gde reprezentacija Srbije igra tri meča na turneji prijateljskih mečeva.

Zvezdin ofanzivni dvojac tako sigurno neće igrati na meču sa Jamajkom, ali će biti u sastavu za susrete sa Panamom i Brazilom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IXS

    23. maj 2014 | 11:23

    Drage nam komsije se kanda malo uznemirile !!! Naprej ZVEZDO u nove pobede !!!

  • Slave23

    23. maj 2014 | 10:39

    Šta igrate bezveze dajte im odma titulu

  • Kiza

    23. maj 2014 | 10:15

    Da nije smesno bilo bi zalosno. Prvo pola lige protiv Zvezde se vuce po terenu a sad na kraju slag na tortu,bez pola tima OFK igra protiv Zvezde. Jad i beda Srbskog fudbala. Bolje da se ne igraju poslednja 2 kola nego da se ova farsa nastavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA