LJAJIĆ: Cela Roma plakala zbog poplava u Srbiji!

Srpski reprezentativac i vezista Rome istakao da su njegovi saigrači potrešeni slikama iz naše zemlje i ubeđen je da će pomoći jer su dobri ljudi

  • 19

Katastrofalne poplave koje su zadesile Srbiju nisu nikoga mogle da ostave ravnodušnim, a prema izjavama veziste Rome Adema Ljajića većina njegovih saigrača je pustila suzu kada su videli prizore iz naše zemlje.

Reprezentativac Srbije, koji je već slao kamion sa humanitarnom pomoći, istakao je da će i njegove klupsk kolege krenuti istim putem i uputiti pomoć ugroženom stanovništvu.

- Pričao sam im o Srbiji i katastrofi koja se dogodila. Nisu mnogo znali o Srbiji, a još manje su bili upućeni u dešavanja. Nisam znao kako da im najbolje predstavim situaciju, pa sam se setio da im pokažem slike i snimke sa interneta - rekao je Adem za Informer i dodao:

- Video sam da su im oči zasuzile. Verujem da će svi oni pomoći jer znam da su  moji saigrači dobri ljudi.

Ljaljić je istakao i to da će zamoliti fudbalere iz drugih klubova kako bi pomogli Srbiji i Bosni i obećao novi kontigent hrane i drugih potrepština.

- Svestan sam katastrofe koja je zadesila ljude. Već sam dao nalog da se napuni jedan veliki kamion sa stvarima koje će zatrebati - rekao je Ljajić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nemanja

    23. maj 2014 | 16:21

    a sad svi bravo adame...a do juce ste ga svi vredjali kako on nije srbin i sve to,.,..treba da vas bude sramota

  • Goran

    23. maj 2014 | 16:14

    ovi sto komentarisu u vezi himne ni sami ne znaju reci te iste himne. To sto ne peva himnu ne znaci da nije covek i patriota. Ja ne idem u crkvu ali sam veci vernik nego 80posto onih koji idu.

  • Ujko

    23. maj 2014 | 13:53

    Ja zivim u stranstvo, znate kolko njih zanima ovo sto se desava na Balkanu? Toliko kolko nas zanima sta radi BokoHaram u Nigeriji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA