UPALI MU NA PRES KONFERENCIJU: Igrači Reala naterali Anćelotija da peva! (VIDEO)

Posle utakmice, trener kraljevskog kluba, Karlo Anćeloti došao je na konferenciju za štampu, ali mu igrači Reala nisu dali da je održi na miru

  • 2

Fudbaleri Real Madrida osvojili su po deseti put Ligu šampiona. Oni su u finalu u Lisabonu pobedili Atletiko Madrid rezultatom 4:1.

Posle utakmice, trener kraljevskog kluba, Karlo Anćeloti došao je na konferenciju za štampu, ali mu igrači Reala nisu dali da je održi na miru. Oni su uleteli u medijski centar i krenuli sa pesmom, a naterali su i uvek mirnog Italijana da zajedno sa njima zapeva i slavi.

Anćeloti je postao drugi trener sa tri evropske titule, posle Boba Pejslija koji je vladao sa Liverpulom 1977, 1978. i 1981. godine. Razlika je samo što je Anćeloti trijumfe ostvarivao sa dva kluba, jer je sa Milanom bio vladar Starog kontinenta 2003. i 2007. godine.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    25. maj 2014 | 10:25

    Pravi trener,osvojio tri titule lige sampiona a ostao miran. Murinjo,da je na njegovom mestu narednih godina nebi dozvolio da ga ljudi na ulici gledaju a kamo li da ga novinari nesto pitaju. Bravo za Ancelotija.

  • Bob

    25. maj 2014 | 11:41

    GOSPODIN.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA