Hoće li Uprava Zvezde ispuniti obećanje dato 23.12.2013. i kazniti sve igrače?

Pročitajte šta su u u Crvenoj zvezdi poručili krajem prošle godine, kada su se igrači digli protiv Zorana Stojadinovića

  • 21

Otvoreno pismo igrača u kojem navode tešku situaciju i činjenicu da nisu isplaćeni, ponovo su uzdrmali Crvenu zvezdu koja uporedo bije bitku za dobijanje evrolicence za narednu sezonu, a celokupna situacija podseća na kraj decembra kada je sa Marakane oteran bivši sportski direktor Zoran Stojadinović.

I tada, kao i sada, ključnu reč su imali igrači. Najpre je u javnost izašao Nikola Mijailović, a njegovim stopama je krenuo kompletan tim. Nedugo zatim Stojadinović je otišao iz Ljutice Bogdana, ali ono što nam je zapalo za oko jeste, tada, odluka Upravnog odbora Crvene zvezde koja se u današnjem slučaju očigledno nije ispoštovala.

O čemu je reč? Nakon završenog UO 23. decembra 2013. godine klub je izašao saopštenjem u kojem je naveden otkaz koji je dobio Stojadinović, kao i kazne za bilo koga ko ubuduće prekrši klupsku disciplinu.

- Svaki dalji nastup igrača i članova stručnog štaba u medijima koji se tiče kršenja klupske discipline, mešanja u rad kluba i kršenja klupskog pravilnika biće tretiran kao najteži disciplinski prekršaj i u skladu sa tim sankcionisan - između ostalog pisalo je u saopštenju kluba.

Ipak, u Zvezdi su sada odlučili da ćute pošto gensek crveno-belih Miodrag Zečević nije želeo da odgovori na prozivke fudbalera, iako je većina bila upućena upravo njemu.

Takođe, i ostali članovi UO nisu želeli ništa da komentarišu vezano za istupanje fudbalera, ali su obećali da će u naredna dva dana isplatiti novac igračima i zaposlenima u radnoj zajednici koji su i te kako zaslužili.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M. M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    5. jun 2014 | 16:03

    LOKOT,LANAC,KATANAC,bravo Panticu Milojko-prorocanstvo ti se obistinilo...Partizan-MIT ili cudo !!!

  • KUJKOJA

    5. jun 2014 | 13:37

    Katanac !

  • 1970

    5. jun 2014 | 12:47

    odakle pare za plate ? a bando ? pa jel vi mislite da su svi ludi i da ljudi nasedaju na vaše sektašenje kako ste vi neki stub neko mudo ? ološi musavi odakle pare ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA