PROMENE U ZVEZDI! Mirko Petrović kandidat za predsednika?

Srpski šampion nalazi se na prekretnici, a na sednici UO zakazanoj za ponedeljak desiće se promene.* Očekuje se odlazak Džajića, Zečevića, Čovića, a možda još nekog * Kao jedan od kandidata za novog prvog čoveka pominje se aktuelni direktor Zavoda za izradu novčanica

  • 40

Fudbalski klub Crvena zvezda nalazi se na raskrsnici a na sastanku UO u ponedeljak moglo bi da dođe do ozbiljnih promena! Čelni ljudi kluba će na ovom sastanku zauzeti kurs kojim će klub ići posle izbacivanja iz Evrope, ali kako bruji fudbalska čaršija i mnogobrojni mediji, u planu su i ostavke!

 

Aktuelni predsednik kluba Dragan Džajić nudio je ostavku još na prošlom sastanku u petak, ali se ništa nije desilo, jer je klub pritisnuo veći problem  - izbacivanje iz Evrope.

 

BIĆE OSTAVKI

 

Ipak, ovoga puta ostavka bi trebalo da bude konačna i neopoziva, a osim njega siguran je odlazak i generalnog sekretara Miodraga Zečevića koga su više puta prozivali potpredsednici kluba Nebojša Čović, Slaviša Kokeza i Ivica Tončev.

 

 

Poslednja prozivka bila je baš u petak kada je Kokeza rekao medijima da pitaju Zečevića zašto se ne uplaćuju pare igračima kada su na računu. 

 

Takođe, sve više se priča i o odlasku Nebojše Čovića, koji treba da se posveti obavezama u košarkaškom klubu, a u poslednje vreme uzdrman je i aferom oko tuče novinara Dejana Anđusa.

 

 

PETROVIĆ KANDIDAT

 

Međutim, dok se čekaju ostavke funkcionera po fuudbalskim kuloarima se već pronela vest da će Mirko Petrović, aktulni direktor Zavoda za izradu novčanica Narodne banke Srbije, biti glavni kandidat da zameni Dragana Džajića.

 

Petrović je ranije bio direktor "Dunav Osiguranja" a sa te pozicije vodio je i Košarkaški klub Crvena zvezda.

 

 

ODLAZAK IGRAČA

 

Veliki problem Upravi kluba su plate igrača koji su osvojili titulu. Iako je bilo obećanja da će do prošlog petka dobiti novac ništa se nije desilo i sada se većina igrača sprema na odlazak pre svih Dragan Mrđa, Nenad Milijaš i Miloš Ninković.

 

Klub će pokušati da proda Darka Lazovića. Slovenci Pečnik i Kelhar, te Crnogorac Kasalica takođe su na izlaznim vratima kao i Dauda.

 

 

Međutim, klub pritiskaju i dugovanja bivših igrača Bronovickog i Šišića i ako s enjima ne isplati dug fo 6. jula crveno -belima sledi seldiba u niži rang. Bronoivickom duguju 600.000 evra, Šišiću 150.000, a Japancu Suzukiju 230.000

 

Bilo kako bilo, ponedeljak će biti dan D za Zvezdu koja će se naći na najvećoj raskrsnici u istoriji i moraće da izabere pravi put. Koji? Videćemo!

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs/Naše Novine,/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zbogom pameti

    9. jun 2014 | 00:36

    E super on će da nas izvadi... pardon...da nas dokusuri

  • Vladimir

    9. jun 2014 | 07:52

    Kada ce vise da se shvati da Zvezda ima samo dve opcije. Privatizacija, za koju mora drzava da donese promenu zakona o sportu jer je prethodno direktno uticao na propast srpskih klubova, a druga opcija je odlazak u trcu, cetvrtu ligu i kretanje od pocetka kao i Rendzers. Promena predsednika kluba je glupost jer niko od njih ne donosi novac.

  • Rale

    9. jun 2014 | 09:26

    Zvezdi jedino i može da pomogne direktor štamparije novca, naštampaće pare da plate zvezdine dugove, a onda će narod to sve lepo da plati kroz inflaciju i povećanje cena. Vučić će već da izmisli neko opravdanje za inflaciju ( poplave, ukrajinsku krizu, južni tok )

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA