TVITER I FEJSBUK SU SPREMNI, A VI? Pratite SP 2014 i na društvenim mrežama

Najpopularnije društvene mreže na svetu spremne su za ovogodišnji Mundijal. Svetsko prvenstvo počinje sutra, a Fejsbuk i Tviter dodali su neke zanimljive funkcije pomoću kojih će ljubitelji fudbala moći da prate dešavanja iz Brazila

  • 0

Tviter i Fejsbuk znaju da će gomila fanova fudbala tokom Svetskog prvenstva najviše razmenjivati komentare upravo na njihovim stranicama. Iz tog razloga rešile su da one postanu "domaćini" pomenutih konverzacija. Obe društvene mreže izbacuju nove funkcije posvećene Svetskom prvenstvu, koje će njihovim korisnicima omogućiti da lako prate sve što se dešava sa njihovim omiljenim timovima u Brazilu.

Društvena mreža Tviter je svojim novim korisnicima ponudila mogućnost da izaberu zastavu države za koju će navijati ove godine, i postave je kao sliku na profilu. Međutim, glavni deo svega ovoga je "timeline" posvećen Mundijalu, koji će sadržati tvitove vezane za sve što se dešava u Brazilu.

Više o ovoj vesti pročitajte na našem Specijalu posvećenom Svetskom prvenstvu Brazilu.

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA