Maradona brani Suareza?!

Legendarni argentinski fudbaler osudio odluku FIFE koja je kaznila Suareza zabranom igranja četiri meseca, istovremeno pružajući podršku urugvajskom fudbaleru

  • 2

Legendarni Dijego Armando Maradona stao je u zaštitu Luisa Suareza gostujući u emisiji "De Surda", u kojoj je nosio majicu sa natpisom podrške Urugvajcu.

Suarez je zbog ujedanja Đorđa Kjelinija suspendovan na četiri meseca. Na Maradoninoj majici je pisalo "Luisito, uz tebe smo“.

- Ova odluka je sramotna. Zašto? Ko je ubijen? Ovo je fudbal, zašto mu FIFA ne stavi lisice i pošalje ga u Gvantanamo? Igrač naporno trenira tokom cele godine kako bi igrao na Svetskom prvenstvu. Ovo je neverovatno. Setite se šta je Zidan uradio u finalu Mundijala 2006. godine. FIFA mu je posle toga dala Zlatnu loptu - rekao je Maradona u emisiji.

Pogledajte...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JoGoGo

    27. jun 2014 | 14:22

    То што напорно тренира и што је играчина не даје му за право да прави ханибала и будалу од себе!Казна треба да буде још већа јер му ово није први пут!

  • Vakuum Kiseonika

    27. jun 2014 | 17:15

    Upravo to što ja pričam!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA