Nagrada Udovičiću i Malom zbog Beogradskog maratona!

Nagrada "Fred Libou" za izuzetan doprinos postojanju, trajanju i razvijanju velike sportske manifestacije

  • 0

Ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću i gradonačelniku Beograda Siniši Malom je uručen trofej „Fred Libou“ koji Beogradski maraton dodeljuje za doprinos postojanju, trajanju i razvijanju te sportske manifestacije.

Ministar Udovičić je na svečanosti u Skupštini grada zahvalio svima koji su učestvovali u organizaciji 27. Beogradskog maratona i dali sve od sebe da se i ove godine u svet pošalje najlepša slika Srbije i njene prestonice.

- Izuzetna mi je čast što ispred svih tih ljudi primam ovo proznanje i uveren sam da će Beogradski maraton, zaštitni znak našeg glavnog grada, i u budućnosti opravdati svoju dobru tradiciju - rekao je ministar omladine i sporta.

Prema njegovim rečima, Beogradski maraton je najznačajniji i najmasovniji tradicionalni međunarodni sportski događaj u našoj zemlji i kao takav na najbolji način promoviše sport i rekreaciju kao sastavni deo života.

- Ove godine oboren je rekord po broju prijavljenih trkača i broju zemalja iz koji su oni došli, što jasno govori da Beogradski maraton kao događaj postaje sve privlačniji, interesantniji u svetu.

- Veliko hvala za ovo priznanje. Siguran sam da će i naredni, 28. Beogradski maraton, u organizacionom smislu nadmašiti ovogodišnji. Moramo se zajedničkim snagama zalagati za očuvanje i unapređenje ove manifestacije od nacionalnog značaja - poručio je Vanja Udovičić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA