TROICKI: Hteli su da me unište, ali nisu uspeli!

Srpski teniser posle jednogodišnje suspenzije vratio se na teren pobedom, čime je pokazao da ITF nije uspeo da ga slomi

  • 9

Viktor Troicki ponovo igra tenis! Posle godinu dana ne igranja zbog suspenzije od strane ITF-a trenutno 847. teniser sveta zabeležio je pobedu u prvom kolu turnira u Gštadu.

 

Posle meča Troicki je imao poruku sa svetsku tenisku federaciju.

 

- Uvek ću nositi taj osećaj gorčine zbog suspenzije. ITF je pokušao da uništi moju karijeru, i nikad neću zaboraviti šta se desilo. Na sudu su me žestoko napali, želeli su da me ‘ugase’ i potpuno upropaste. Ali, nadam se da ću im pokazati da u tome nisu uspeli - rekao je Troicki, kojeg očekuje susret sa Kazahstancem Andrejem Golubjevim.

 

 

- Ne očekujem bilo šta da se desi preko noći, niti vrhunske rezultate već sada. Biće i pritiska, to je sigurno, ali svestan sam da mi je ovo prvi turnir posle godinu dana. Ne znam kako će mi kasnije ići protiv rivala iz samog vrha, ali će mi verovatno trebati nekoliko mečeva ili par turnira pre nego što krenem da igram kako mogu - rekao je Troicki.

 

Srpski teniser se nada povratku na mesto na rang listi na kojem je bio pre suspenzije, ali će ići korak po korak.

 

- Nije lako krenuti od nule. Nemam zaštićeni renking, niti bilo kakvu drugu pogodnost, što otežava celu situaciju. Ali, jednom sam već stigao do vrha, i verujem da mogu ponovo da uradim tako nešto

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA