Benfika nudi 2 miliona evra za Lazovića (FOTO)

Ime veziste crveno-belih našao se na naslovnoj strani portugalske Abole

  • 15

Ponuda koja bi mogla da zadovolji obe strane!!! Povremeni srpski reprezentativac i vezista Crvene zvezde Darko Lazović velika je želja čelnika Benfike koji su spremni da izdvoje oko dva miliona evra za njegovu kupovinu.

Ovu vest prenela je portugalska Abola koja je Lazovića stavila na naslovnu stranu, a upravo ta suma od dva miliona je granica ispod koje v.d. generalnog sekretara Zvezdan Terzić neće pustiti Lazovića.

Lazović je tokom leta bio na meti mnogih klubova. od Ujpešt Dože, Standarda, pa sve do Olimpijakosa, dok je prethodnog leta Salcburg nudio i 3,5 miliona evra za Zvezdinog ofanzivca.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolaa

    22. jul 2014 | 10:50

    Teško da više možemo da dobijemo. Koliko god Lazović bio dobar svi znaju u kakvoj smo situaciji i to se maksimalno koristi za spuštanje cene igrača..

  • CLG

    22. jul 2014 | 11:03

    Ako ode tamo eto ga za par godina u engleskoj ili spaniji za ko zna koliko miliona

  • Vučko

    22. jul 2014 | 14:14

    Ubio bih se da komentarisem svaku grobarsku vest!i da na vesti o mom klubu moram da spomenem franjevce kao ovaj nas sto mora.ali kompleks je kad imas manje titula,losiji medjusobni skor,manji i ruzniji stadion,manje navijaca kojima su vodje cigani,ofkovci..kad je osvajanje evrokupa za tebe san,kad si samo mali partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA