Počinje: Rukometaši na pesku jure svetski tron! (FOTO)

Srpska reprezentacija večeras od 21 igra prvi meč protiv Urugvaja

  • 1

Srpska reprezentacija u rukometu na pesku počinje takmičenje na Svetskom prvenstvu u Brazilu! Prvi rival našoj selekciji je Urugvaj (21 čas po našem vremenu), a u generalnoj probi pred start šampionata u ponedeljak uveče je odigran meč sa Argentinom.

- Posle napornog putovanja smo se smestili i počeli da "dišemo" u ritmu Svetskog prvenstva. Uslovi u Resifeu su odlični. Nismo se bavili mnogo taktikom, svesni smo da su ovi treninzi pred Prvenstvo i prilika da neke stvari ostanu sakrivene od očiju naših takmaca. Na kraju treninga smo odradili jednu zajedničku "šutaut" seriju sa Hrvatima koji su trenirali na susednom terenu. Tim segmentom sam svakako zadovoljan - rekao je Daniel Petković, selektor reprezentacije Srbije.

Naša reprezentacija nalazi se u grupi A sa selekcijama Urugvaja, Danske, Omana, Australije i domaćina Brazila. Na spisku selektora reprezentacije Daniela Petkovića nalazi se 10 igrača, Davorin Vujović, Aleksandar Laović, Luka Marinović, Veljko Milošević, Ivan Dimitrijević, Marko Pavlović, Branko Oljača, Svetislav Verkić, Milan Knežević i Branko Radaković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA