Ana vs. Jelena: Seksi rat zgodnim telima na društvenim mrežama! (FOTO)

Umesto sportskih priča, naše najbolje teniserke pominju se uglavnom kada prerano ispadnu s nekog turnira ili kada pratioce na društvenim mrežama počaste golišavom fotografijom. Htele da priznaju ili ne, one jesu rivalke, a možda je upravo objavljivanje "selfija" s plaže način da dodatno podgreju atmosferu

  • 22

Nekad smo s nestrpljenjem očekivali najjače WTA turnire i pratili ih do same završnice, podržavajući naše najbolje teniserke Anu Ivanović i Jelenu Janković.

Sad je situacija malo drugačija. Ponedeljkom saznajemo njihov novi plasman na listi, koji se ne popravlja drastično, vesti u medijima su upečatljive kad neka od njih ispadne na startu turnira koji je ranije osvajala, ali zato preko nedelje pratioce na društvenim mrežama često obraduju zanimljivom fotografijom.

Kažemo "zanimljivom" jer je spektar različit: od onih na kojima je u prvom planu Jelenina guza, do Aninih razgolićenih s neke plaže.

Čini se da je Jankovićeva posebno ponosna na svoju figuru, s obzirom na to da je Džej Džej u prethodnom periodu objavila više fotografija svoje "pozadine": u moru, u bazenu, na plaži, u haljini na jednom od prijema...

 

 

 

Jelena zna dobro da se provede, posebno kad dođe u Beograd, kad redovno koristi priliku da izađe u grad.

Ali, naša teniserka obaveštava svoje pratioce i o načinu na koji svoju guzu održava u formi.

Opet, po mišljenju mnogih, najlepša teniserka sveta Ana Ivanović retko u prvi plan ističe svoje telo. S pratiocima na društvenim mrežama deli fotografije sa odmora ili tokom momenata opuštanja, ali i jakih treninga koji potvrđuju njenu formu.

Neizbežni su i gala momenti na kojima se lepa sportistkinja uvek istakne besprekornom toaletom.

Komentari na fotografije obe teniserke su različiti: od onih koji se dive njihovoj lepoti ,do izjava da ostave tenis (kojem navodno nisu dovoljno posvećene) i okrenu se modi.

Naravno da volimo da ih vidimo na plaži i u svečanim haljinama, ali bismo više voleli da se piše i priča o njima i u kontekstu nekog značajnijeg sportskog uspeha.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA