Šta je nelogično u izjavama trenera Partizana pre i posle Farskih Ostrva?

Trener crno-belih pre odlaska na Farska Ostrva izjavio je da njegovi igrači ne smeju da se žale na veštačku travu, dok je posle bledog izdanja na tom meču drugačiju podlogu naveo kao razlog slabe igre

  • 27

Fudbaleri Partizana plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona u kojem će se sastati sa bugarskim šampionom Ludogorecom.

 

Crno-beli su do tog susreta sigli nakon dve pobede protiv tima sa Farskih Ostrva, HB Toršavna, ali igra izabranika Marka Nikolića ne uliva nadu navijačima Partizana pred dvomeč sa Bugarima.

 

 

Iako je posle revanš meča trener crno-belih iskritikovao svoje igrače za slabo izdanje na Farskim Ostrvima, naročito u prvih 45 minuta kada je domaći tim vodio, Nikolić je donekle imao i opravdanje za takav rezutat.

 

 

- Najvažnija je pobeda. Kad se pogledaju i ostali rezultati, pa i Ludogorec vidi se da nikoga nije lako pobediti. Putovanje i veštačka podloga su ostavili trag na nama. Naravno da sam nezadovoljan prvim poluvremenom, ali smo ispunili cilj. Kritički sam na poluvremenu bio nastrojen i prema sebi i prema igračima. U drugom poluvremenu smo bili nešto bolji. Sada nam sledi put nazad i oporavak – rekao je Nikolić.

 

 

U ovoj izjavi trenera Partizana sve bi bilo jasno da pre odlaska na Farska Ostrva Nikolić nije izjavio da njegovi igrači ne smeju da traže izgovore za drugačije uslove koji su ih očekivali.

 

- Tamo nas čeka veštačka trava i vetar, ali za nas ne sme da bude izgovora. Igraće oni koju su spremni da u bilo kojim uslovima pruže partiju na visokom nivo - rekao je Nikolić pred put na Farska Ostrva.

 

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(P. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    23. jul 2014 | 17:07

    Ma i ceo svet da stane protiv nas, a ne jedna vlast, medi....itd, opet cemo biti jaci od svih i svega!!!!! VOLIM PARTIZAN

  • Lamine

    23. jul 2014 | 19:15

    Pa... koliko je vama samo krivo sto je PArtizan prosao dalje i to ne krijete. Da li je moguce da ovoliko mrzite (vice)sampiona koji se bori za sebe, svoje navijace ali i Srbiju..

  • grobar do koske

    23. jul 2014 | 16:17

    Nista nije nelogicno,pred mec je ON izjavio da igracima ne sme vestacka trava da bude izgovor,a nakon meca je ON rekao da je vestacka trava bila problem,a to nisu igraci izjavili i sta je tu nelogicno..??!! Na pecurkani pored ono malo trave rastu gljive "ludare",pa im nije problem,ali zato UEFI jeste..xxaaxxaaa..Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA