ČEH ILI KURTOA: Murinjo će jednog baš razočarati, i to je priznao!

Jedan će da igra, a drugi neće biti srećan, jasno je poručio menadžer Čelsija

  • 2

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo je spreman na to da jedan od dvojice golmana "plavaca" Petr Čeh ili Tibo Kurtoa bude nezadovoljan jer će naredne sezone uglavnom sedeti na klupi.

Kurtoa je u Čelsi došao u leto 2011. godine, ali je potom tri sezone proveo na pozajmici u madridskom Atletiku gde je pružao odlične partije.

Belgijanac je sa "jorgandžijama" do sada osvojio Ligu Evrope, Kup kralja, Superkup Evrope i Primeru, a ovog leta konačno ga je Čelsi vratio sa pozajmice.

- Imam sjajnu situaciju sa golmanima pred početak sezone. Imamo Čeha i Kurtou. Belgijanac je najbolji mladi golman na svetu, a Čeh je jedan od tri najbolja iskusna čuvara mreže. Ne postoji tu neka posebna priča. Jedan će da igra, a drugi neće biti srećan. Ipak, važnije je da navijači budu srećni - rekao je Murinjo za Gardijan.

Portugalski stručnjak zaista će biti na "slatkim mukama", pošto je i Čeh uprkos godinama, a ima ih 32, u veoma dobroj formi.

Pored toga što je u prethodnih 10 godina odigrao 470 mečeva za "plavce", Čeh je osvojio i 13 trofeja uključujući Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Ekipa Čelsija trenutno se nalazi na pripremama u Austriji, a Čelsi u prvom kolu, 18. avgusta, gostuje Barnliju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA