Fudbaler Napretka se zbunio: I Lazar Marković je iz Zvezde otišao u Liverpul!

Mladi igrač iz Gane Obeng Regan, naveo da je igranje u Jelen Superligi odlična uvertira za odlazak u Evropu, a kao primer naveo je bivšeg igrača crno - belih koga je slučajno preselio kod komšija

  • 26

Fudbaler kruševačkog Napretka, Obeng Regan  istakao je da igranje u Jelen Superligi, može da bude veoma korisno za mlede igrače da steknu afirmaciju.

Regan se malo zbunio pa je kao primer naveo je reprezentativca Srbije koji je do Liverpula stigao igrajući za čačanski Borac i Crvenu zvezdu.

- Srpska liga je odlična za mlade igrače da razviju svoj talenat. Mnogi mladi igrači su napredovali ovde jer je liga bazirana na mladima.

Lazar Marković je sada u Liverpulu, a igrao je za Borac iz Čačka i Crvenu zvezdu, Miloš Jojić je iz Partizana stigao do Dortmunda – rekao je Regan za portal “Goal Ghana”.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • I LANE JOVANOVIĆ JE ''IGRAO'' ZA LFC

    25. jul 2014 | 16:35

    Možda nije Marković (koji i dalje nije postao igrač) ali jeste Nemanja Vidić u Mančester Junajted,Nemanja Matić u Čelsi,Dejan Stanković u Inter,Biševac PSŽ (pre),Perica Ognjenović u Real Madrid.....Najzvučnije ime koje je izaško iz Partizana i napravilo nešto je Predrag Mijatović.Pre toga i od tada NIKAD NEKA VELIKA FUDBALSKA ZVEZDA!

  • →←Vuja →←

    25. jul 2014 | 15:36

    Hahaha ako stvarno hoces u Liverpul dodji u Partizan...

  • Miiile, još dinamita!

    25. jul 2014 | 16:09

    To su njemu govorili kad je dolazio,....moj Regane,moj nesretniče....ne daj im pasoš!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA