Pantić je otišao, ali su omladinci dobili neočekivano pojačanje!

Srpska reprezentacija će u polufinalu biti jača za jednog od svojih standardnih članova koji nije do sada mogao da se stavi na raspolaganje stručnom štabu, jer mu to klub nije dozvoljavao

  • 3

Posle dva dana žala zbog povrede Danila Pantića u taboru srpske reprezentacije, u nedelju kasno uveče dogodio se trenutak koji je izmamio osmehe svima, a čini se skinuo veliki teret sa srca selektoru Veljku Paunoviću.

Sergej Milinković Savić, jedan od vođa ove selekcije dobio je dozvolu od Genka da se priključi reprezentativnim drugovima i stigao je u hotel u Mađarskoj u kome su oni smešteni.

Velikih problema je imao trener "orlića" pre i za vreme ovog Evropskog prvenstva, jer nikako nije mogao da računa na najjači sastav, a činilo se da svakodnevno ostaje bez jednog igrača, a najnoviji udarac u vidu Pantićeve povrede mnogo je oslabio uoči polufinalnog duela sa Portugalcima ionako okrnjen srpski tim.

Međutim, iznenadan dolazak igrača, koji je učestvovao u prošlogodišnjem osvajanju titule prvaka Evrope, i koji je tokom kvalifikacija bio jedan od najvažnijih šrafova ove ekipe, a koji je dosadašnji deo šampionata propustio, jer klub nije želeo da ga pusti, dodatno je ulio samopouzdanje Paunovićevim pulenima pred pretposlednji korak ka odbrani trona.

- Dugo su se vodili pregovori i trajale rasprave oko mog dolaska u reprezentaciju. Drago mi je da je Genk popustio i da sam sa drugovima. Svaki dan sam tražio od trenera i čelnika kluba da mi dozvole da dođem i drago mi je da su bar sad popustili. Spreman sam za utakmicu - rekao je Milinković Savić za Žurnal po dolasku među "orliće".

Za njega problem uklapanja u tim neće postojati, jer standardno već dve godine igra za omladinsku selekciju i poznaje se sa svojim drugovima što se kaže uz dušu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandra

    28. jul 2014 | 09:11

    Pa takooooo jeeeeee!!! Bravoooooo!!! Aaaaaa koliko sam srecnaaaa! Momciii, do zlataaaa, po uzoru na vaterpoliste!

  • Sever

    28. jul 2014 | 12:17

    Danas ovaj sastav: Rajkovic, Stevanovic, Jovanovic, Babic, Antonov-Maksimovic, Zdjelar, Gacinovic,Drazic, Ristic, Mandic. U drugom poluvremenu ulaze: milinkovic -savic, ako zatreba jovic il jokic. Mozda grujic

  • Jeste glupo pitanje, ali...

    28. jul 2014 | 15:00

    Imam jedno glupo pitanje, ali me zanima. Da li mogu devojke nekih nasih fudbalera da putuju zajedno sa svojim momcima reprezentativcima na neko takmicenje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA