Ne dao Bog nikome ovakvog golmana... (VIDEO)

Izraelski čuvar mreže Idan Baruh kriv za tri od četiri gola, koje je Konkordija primila od Vasluija u rumunskom šampionatu

  • 0

Golmansko prokletstvo je da se njihova jedna greška uvek bolje vidi nego mnoštvo grešaka njihovih kolega u polju. Često su golmani zbog jedne greške stvaljani na stub srama, ne gledajući pozitivne stvari koje urade.

Jedna greška može da bude kobna, ali šta da kažete kada golman tri puta pogreši!? I to kardinalno! E, to se desilo prošlog vikenda u Rumuniji. Izraleski čuvar mreže na golu Konkordije Idan Baruh je bio krivac za čak tri gola u meču protiv Vasluija. Utakmica je završena 4:0 za Vaslui, a Baruh je oteo slavu napadačima Vasluija, koji su  se čak i smejali njegovim kiksevima.

Izraelac je verovatno završio karijeru u Konkordiji, a teško će naći posao i u nekoj drugoj sredini jer je postao hit na internetu, pa će ga meč sa Vasluijem progoniti dosta dugo.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA