Živković krenuo za Bugarsku i poručio orlićima: Moji drugari su za mene šampioni Evrope! (VIDEO)

Mladi igrač crno-belih smatra da je ekipa spremna za pobedu već u Bugarskoj *Meč omladinaca teško je preživeo pored malih ekrana

  • 3

Fudbaleri Partizana otputovali su u Bugarsku gde će u sredu od 20:45 časova igrati protiv Ludogoreca prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crno-beli imaju priliku za revaš šampionu Bugarske koji ih je eliminisao u istoj fazi takmičenja prethodne sezone, a svoje impresije pred put izneo je Andrija Živković.

- Očekuje nas jako težak protivnik, a poraz prošle godine nam je dodatna motivacija da ostvarimo prolaz dalje. Zato i u Bugarskoj idemo na pobedu - rekao je Živković koji se ekipi priključio posle dva meča na omladinskom prvenstvu Evrope.

Srbija je posle penala eliminisana u polufinalu prvenstva Evrope, a Živković je teško „preživeo„ taj meč.

- Gledao sam meč preko Tv-a. Izuzetno je bilo teško i napeto. Nažalost nismo imali sreće, penali su uvek lutrija. Oni su za mene šampioni - rekao je Živković, čije su igre zapale za oko i selektoru A tima Diku Advokatu:

- Pohvale prijaju. Već sam jednom nastupao za A reprezentaciju i to svakako znači da ima napretka u mojoj igri i karijeri - zaključio je mladi vezni igrač crno-belih.

(Od izveštača Telegrafa iz Bugarske, Petar Milinković

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • džordž

    29. jul 2014 | 11:02

    ajde mali ne trabunjaj, ti si samo obični glodarčić..mogao si da se okitis medaljom a ovako će bugari da vas okite sa 5 komada !!

  • srbin

    30. jul 2014 | 02:21

    Ti da imas obraza, ti bi bio sa njima, a ne bi otrcao u Bugarsku! SRAMOTA !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA