Zvezdi ni 2:0 nije bilo dosta za trijumf: Hanover preokrenuo i pobedio! (VIDEO)

Izabranici Nenada Lalatovića su golovima Gavrića već posle 15 minuta imali visoku prednost, ali je rezervista Sobijeh het-trikom doveo bundesligaša do pobede

  • 22

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su prvi poraz na pripremama u Sloveniji. Izabranici Nenada Lalatovića su uprkos vođstvu od 2:0, poraženi od Hanovera 3:2, ali trener crveno-belih može da bude zadovoljan igrom, naročito u prvom poluvremenu.

Novajlija Gavrić koji je ovog leta stigao na Marakanu iz meča u meč pokazuje da će biti veliko pojačanje, a sada je to pokazao sa dva pogotka. Sa druge strane Artur Sobijeh koji je ušao u igru u 25. minutu postigao je het trik.

Trener Lalatović je izveo na teren najjači tim koji ima u ovom trenutku i onaj za koji je najavio da bi trebalo da igra i na premijeri u Jelen Superligi protiv Radničkog iz Niša, a ta jedanaestorka je odigrala sasvim dobro prvih pola sata meča.

Pokazatelj toga su i dva gola koje je postigao Gavrić, prvo je odlično natrčao na odbijenu loptu golmana Hanovera i smestio je u mrežu, a u 12. minutu, je sjajni prodor Lazovića i asistenciju petom Rakića krunisao drugim pogotkom.

Bogdan Planić je i u ovom susretu pokazao da je beskompromisan borac, a to je potvrdio sa nekoliko oštrih startova, a posle jednog je isprovocirao Hoselua i naterao ga da dobije crveni karton. Međutim, zbog prijateljskog karaktera meča, trener Hanovera je umesto isključenog igrača ima pravo da uvede izmenu, a to je bio Zvezdin dželat Sobijeh.

Poljski reprezentativac je za kratko vreme postigao dva brza gola i izjednačio rezultat, a onda je pred sam kraj meča postigao i svoj treći pogodak i doneo trijumf svom timu. Ipak, može se reći da su se crveno-beli prikazali u jednom sasvim dobrom izdanju.

Poslednji meč i generalnu probu pred početak Jelen Superlige, šampion Srbije imaće 2. avgusta kada se bude suprotstavio turskom Gacijentepa.

Crvena zvezda: Kahriman, Petković, Pavićević, Mijailović, Planić, Kovačević, Milijaš, Savićević (Pečnik), Lazović, Gavrić, Rakić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA