Bane Ivanović: Ako Murinjo hoće staću i na gol!

Važno je da menadžer ima dobre, a različite igrače na svim pozicijama. Tako može da napravi najbolji tim, kaže srpski reprezentativac

  • 0

 Fudbaler Čelsija, Branislav Ivanović rekao je  da je ekipa sve bolja kako odmiču pripreme i istakao da će spremno dočekati start Premijer lige u kojoj je glavni cilj osvajanje titule.

Plavci su pre tri dana pobedili u meču protiv Olimpije u Ljubljani, a našem asu je poništen gol.

- Stvarno dobro radimo. Naravno, još nismo u mogućnosti da igramo na očekivanom nivou. Moramo da napredujemo, ali zadovoljan sam što stvari idu u pravom smeru.

- Važno je da menadžer ima dobre, a različite igrače na svim pozicijama. Tako može da napravi najbolji tim. Igraću gde god mi kaže Murinjo - rekao je Ivanović za sajt Čelsija.

Čelsi se trenutno nalazi na pripremama u Austriji, a u poslednjem prijateljskom meču savladao je holandski Vitese sa 3:1.

- Kako vreme odmiče, tako podižemo nivo treninga i igre na utakmicama. Protivnici su sve teže, pa moramo brzo da se adaptiramo - objasnio je on.

Ivanović je dodao i da mu je drago što je njegov zemljak Nemanja Matić dao gol protiv Vitesea.

- To će mnogo značiti za njegovo samopouzdanje. Znam da Matić ume da postiže golove, nadam se da će ih biti još - zaključio je Ivanović.

Ekipa Čelsija u prvom kolu Premijer lige 18. avgusta gostuje Barnliju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA