Milutinović zadužio dres sa brojem 22! S crno-belima na titule!

- Veoma se radujem početku priprema i susretu sa saigračima. Počinjem pripreme nešto ranije nego prošle godine, spreman sam, trenirao sam čim sam se vratio - rekao je novi košarkaš crno-belih

  • 10

Andreja Milutinović (24,198) potpisao je dvogodišnji ugovor sa šampionom Srbije i tako postao prvo pojačanje kluba iz Humske za sezonu 2014/15.

Afirmisao se u dresu FMP-a, a posle mlađih kategorija klub iz predgrađa prešao je u prvi tim i u njemu proveo tri godine. Bio je juniorski prvak na fajnal-foru Evrolige 2008. i član idealne petorke tog takmičenja. Fuzijom FMP-a i Crvene zvezde postao je igrač crveno-belih s kojima je bio do februara 2013.

Milutinović će nositi crno-beli dres s brojem 22, prvobitna je želja bila broj 33, ali je on rezervisan za Nemanju Bezbradicu.

- Jako mi je drago što sam postao član Partizana, svi znamo kakvu tradiciju ima klub, više od decenije je uzastopni šampion države, bio je i redovni učesnik Evrolige. Šteta što ove godine nismo u Evroligi, ali mi ćemo se truditi i dati sve od sebe da se vratimo u elitno takmičenje, da napravimo kontinuitet u radu za dobre rezultate.

Veoma se radujem početku priprema i susretu sa saigračima. Počinjem pripreme nešto ranije nego prošle godine, spreman sam, trenirao sam čim sam se vratio, posle nekih desetak dana odmora. Radujem se početku treninga i naravno još više pripremnim utakmicama.

- Očekujem da se na najbolji mogući način uklopim u sistem, kako bih mogao da pomognem saigračima i timu, a kasnije naravno, svi znamo koji su ciljevi Partizana, da dostignemo najviše mesto u svim takmičenjima u kojima učestvujemo - rekao je po potpisivanju ugovora Andreja Milutinović, novi član šampiona.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JoGoGo

    1. avgust 2014 | 14:33

    Многи би желели да имају слику са оваквом полеђином ал само одабрани имају ту част!

  • Nikola

    1. avgust 2014 | 13:19

    Gle čuda dobio Danguboćev #22

  • Kolar

    1. avgust 2014 | 14:50

    Ja mislio piše Dangubic :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA