Moguć srpski derbi u trećem kolu Montreala!

Ukoliko uspeju da savladaju svoje protivnice na startu turnira, Ana Ivanović i Jelena Janković odmeriće snage u trećem kolu Rodžers kupa

  • 0

Od naredne nedelje na programu je WTA turnir u Montrealu, a poznat je i žreb za predstojeći turnir. Kuglice su odlučile da Jelena Janković i Ana Ivanović ukrste koplja u trećem kolu, ukoliko budu uspešne na startu turnira.

 

Jelena Janković je slobodna u prvom kolu, dok je u drugom kolu čeka pobednica duela između Kanađanke, Aleksandre Voznijak i Amerikanke Sloun Stivens, dok će Ivanovićeva , ako bude sigurna na startu gde će odmeriti snage sa kvalifkantkinjom, igrati sa boljom iz susreta Šuai Ženg i jedne od kvalifikantkinja.

 

 

Već u trećem kolu moguć je srpski duel, a ukoliko do njega dođe, potencijalna rivalka u četvrtfinalu pobednici biće Čehinja Petra Kvitova, koja je postavljena za drugog nosioca. Na istoj polovini žreba nalaze se i Beloruskinja Viktorija Azarenka i Agnješka Radvanjska iz Poljske. Njih dve su projektovanim žrebom moguće rivalke srpskih teniserki u polufinalu.

 

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA