Hrvatski košarkaš: Delije su me gađale strelicom za pikado, Zvezda je trećerazredni klub!

- Ja nisam tip igrača koji puno priča sa publikom ili provocira, ali sećam se da sam protiv Zvezde jednom u Pioniru, dok sam još igrao za Split, doživeo da ispred mene padne strelica za pikado - rekao je Ukić

  • 42

Kapiten hrvatske košarkaške reprezentacija i sada već bivši igrač Panatinakosa Roko Leni Ukić uzburkao je javnost u regionu svojim izjavama o navijačima pred kojima je sve igrao.

Ukić je rekao da su navijači u Grčkoj definitivno "najluđi", ali da mu se ipak najčudnija stvar desila u Pioniru, još dok je sa Splitom igrao utakmicu protiv Crvene zvezde.

- U Grčkoj su definitivno "najluđi" navijali. Na utakmicama sa Olimpijakosom glava mi je bila u torbi. Tu su laseri, dimne bombe, nikad ne znaš šta će odakle da ti doleti. Vrhunsku atmosferu imaju i Zvezda i Partizan, pa i Galatasaraj. Ja nisam tip igrača koji puno priča sa publikom ili provocira, ali sećam se da sam protiv Zvezde jednom u Pioniru, dok sam još igrao za Split, doživeo da ispred mene padne strelica za  pikado - rekao je Ukić, a potom se osvrnuo na njegov odlazak iz Panatinaikosa:

- Situacija na košarkaškom tržištu nikada nije bila gora i mogu da razumem odluku kluba. Jedino mi nije jasno zašto kažu da se okreću mladim igračima, a onda dovedu dva Amerikanca iz trećerazrednih evropskih klubova - izjavio je Ukić, verovatno misleći na prelazak Nelsona u redove "zelenih".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    5. avgust 2014 | 10:11

    To, da je trecerazredni klub,svi znamo,i ne treba da nas ti podsecas na to. Kako to moze da bude klub kada mu se ni ime ne zna? Pa ni oni sami vise ne znaju ko su, i sta su.

  • grobar do koske

    5. avgust 2014 | 10:07

    Gresis ,fmp je trecerazredni klub,a CZ je u zamrzivacu,tj mrtva,ugasena...Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • ZliZo

    5. avgust 2014 | 08:55

    Oni su u tvom rangu,veruj mi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA