Pizaro suspendovan dva meča zbog šamaranja (VIDEO)

Peruanac iz Verdera kažnjen posle pregledanog video snimka meča sa Hanoverom

  • 0

Verder putuje na noge šampionu bez prve violine Klaudija Pizara. Iskusni napadač je suspendovan dva meča neigranja u Bundes ligi zbog udaranja šamara Hanoverovom defanzivcu Emanuelu Pogatecu u prošlom kolu. Pored gostovanja aktuelnom šampionu, Peruanac neće igrati ni u meču protiv Augsburga u Bremenu.

U prošlonedeljnoj utakmici, u kojoj se čak upisao i u strelce, Pizaro je u jednom duelu raspalio po licu Pogateca, a iako glavni sudija Kristijan Dingert to nije primetio, kontrolori saveza su uočili događaj naknadnim pregledom video snimka i potom doneli odluku o suspenziji od dve utakmice kazne za Peruanca. Verder ima pravo da se žali, ali teško da će uspeti nešto da promene jer je sam Pizarro priznao šamar. Uostalom, Pizaro je prošao mnogo bolje od svog zemljaka Paola Gerera, koji je nedvano sankcionisan na osam mečeva neigranja zbog divljačkog starta... 

- Želeo sam da se istrgnem iz njegovog zagrljaja, a tom prilikom ruka mi je malo poletela prema njegovom licu. Nije mi to bila namera - pravdao se Pizaro.

Pizaro je ove sezone 16 puta tresao protivničke mreže u Bundes ligi.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA