Crveno-beli rezervisti slavili protiv Sinđelića! Sad je Lalatović na slatkim mukama

Golove u kontrolnom meču su postigli Đorđe Despotović u 31. i 41. minutu, i Mihailo Ristić u 68

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su prijateljsku utakmicu, a priliku protiv ekipe Sinđelića imali su oni igrači koji još nisu stekli pravo nastupa za klub, odnosno igrači koji su u utakmici protiv Jagodine zabeležili manju minutažu.

Zvezdini rezervisti su slavili rezultatom 3:0, a golove su postigli Đorđe Despotović u 31. i 41. minutu, i Mihailo Ristić u 68. Trener Nenad Lalatović se opredelio za taktiku 4-1-4-1.

Nije Zvezda uspela da stvori ozbiljnu šansu u većem delu prvog poluvremena, ali se razigrala nakon prvog gola Despotovića, koji se našao na pravom mestu nakon asistencije Planića, kom je loptu dodao Senegealac Mbođ, koji se pokazao kao dobar defanzivac na ovom meču. Priliku da se upiše u strelce imao je i Jović, a po drugi put je to učinio Despotović u finišu prvog poluvremena, i to nakon asistencije Avramovskog.

U drugom poluvremenu, gosti su zaigrali nešto bolje, i imali su odličnu priliku na početku drugog perioda, ali se istakao Kahriman. Treći gol delo je Ristića, koji je sjajnim udarcem sa distance pogodio mrežu i postavio konačan rezultat.

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, P. Đorđević, Planić, Mbođ, Antić, Gogić, Jović, Avramovski, Bosančić, Gavrić, Despotović. Igrali su još: Jovanović, Karaklajić, Ristić, N. Đorđević, Trkulja, Grujić, Čikić, Mitrović i Brajović.

SINĐELIĆ: Bubonja, Miodragović, Malović, Pešić, Petrušić, Popadić, Stevanović, Mirković (od 46. Rajić), Jovović, Kalačević, Isaković. Igrali su još: Živković, Čermelj, Vukomanović, Pičšević, Gemović, Marinković, Šakić, Mitić, Teofanov, Rajić, Pobulić, Malinić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA