SMEHOTRESNA OLIMPIJADA: Reprezentacija Telegrafa pobedila Tanju Jelaču u bacanju koplja (SMEŠNI VIDEO)

Posle osvajanja srebrne medalje na Evropskom prvenstvu, srpska šampionka posetila je Telegraf i održala čas atletike, a zatim se takmičila sa nama

  • 2

Šampionka i rekorderka Srbije i vicešampionka Evrope, Tatjana Jelača, održala je čas atletike, tačnije čas bacanja koplja novinarima Telegrafa.

Osim toga, Tanja i na kraju učestvovala kao gost u internom takmičenju redakcije, ali nam je izašla u susret i bacila levom rukom.

Prošlo je samo nekoliko dana od velikog uspeha Tatjane i osvajanja srebra na EP, pa smo hteli da proverimo koliko to može da bude teško baciti koplje koje je teško 600 grama.

Ako ste mislili da je lako  dobro pogledajte ovaj video, jer ćete shvatiti koliko je zahtevna tehnika i koliko je teško baciti...Tanja nam je sve objasnila, ali nismo baš bili uspešni...

Posle male edukacije tehnike bacanja koplja, koju je Tatjana održala, redakcija Telegrafa se oprobala u takmičenju. Malo smo, naravno, promenili  pravila, pa smo uveli da se baca samo po hitac.

Na kraju pobedio je novinar sportske rubrike Milan Raković koji je bacio koplje 23,3 metra, drugo mesto zauzela je na opšte iznenađenje Tatjana Ferendino iz Komtrejda sa 20,9 metara, ali imala je otežavajuću okolnost , jer je bacala bosa pa joj se rezultat duplirao.

Treće mesto Dragutin Stojmenović iz sportske rubrike sa 20 metara, a daje su se plasirali Aleksandar Jovanović sa 17,80, Mićo Babić sa 17,35,  Marko Jovanović sa 17,11 metara.. U svakom slučaju, rezultat je bio u drugom planu...

Kad pogledate zbirno, ekipa Telegafa bacila je više od rekorda Tatjane Jelače koji iznosi 64,21 metar..

Naravno i Tanja je učestvovala u našem takmičenju, ali smo je zamolili da baca levom rukom, jer bi u suprotnom prebacila ogradu koja se nalazila  na 60 metara, i pogodila neki auto na ulici...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sladja

    22. avgust 2014 | 19:49

    Takmicenje za pamcenje. Bili ste sjajni svi, ali iako pobedjena najbolja je Tanja. Ipak cestitke prvoplasiranima. Nas ste zainrigirali naslovom, pomislismo mozda neki skriveni talenat u redakciji, kad ono i medjutim, priblizili ste nam nam Tanju na originalan i drugaciji nacin. Bravo Tanja, lafica si.

  • džordž

    21. avgust 2014 | 13:07

    sir oliver se roliko izapeo da baci koplje da je mogao da probusi sopstvenu patiku !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA