Vujošević ponosan na Stjepanovića: Pokazao si da je Partizan društvo šampiona!

Kao predsednik JSD Partizan, trener košarkaša čestitao osvajanje dve zlatne medalje našem plivaču, koji je inače i član ove sportske porodice

  • 33

Mladi srpski plivač Velimir Stjepanović član je plivačkog kluba Partizan zbog čega je i predsednik JSD Partizan Duško Vujošević čestitao Stjepanoviću na osvojenim zlatnim medaljama.

 

- Velimire, u ime JSD Partizan čestitam ti osvajanje dva zlatne medalje na Evropskom prvenstvu. Ostvario si veliki uspeh, a sigurni smo da su još veći pred tobom.

 

- Ponosni smo i želimo ti sve najbolje u nastavku reprezentativne i klupske karijere. Svojim predanim radom, posvećenošću i rezultatima pokazao si da je Partizan uvek bio, uprkos svemu još jeste, i uvek će biti društvo šampiona - rekao je Duško Vujošević.

 

 

Podsećamo da je srpski reprezentativac i član PK Partizan Velimir Stjepanović na Evropskom prvenstvu u Berlinu za samo dva dana poneo dve zlatne medalje u disciplinama 200 i 400 metara slobodnim stilom.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    21. avgust 2014 | 15:22

    PARTIZAN-SVETO IME SAMPIONA !!! Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • Jagodinac

    21. avgust 2014 | 14:41

    Kako ga nije sramota!?Dok cela Srbija slavi uspeh Velimira Stjepanovica on istice kako je za to zasluzan Partizan,ne kazem da nije ali njegov trener je najzasluzniji,kao dete neko se ponasa,isto kao kad bi Covic izasao u javnost i rekao nesto u vezi uspeha Tatjane Jelace,ljudi,on je plivao za Srbiju,ne za Partizan ili Zvezdu,SRAMOTA kako se ponasa ovaj "covek"!!!L.Đ.

  • KKGepek

    21. avgust 2014 | 15:31

    Znao sam da zagreb i tirana imaju Partizan ..ali nisam znao za Dubai

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA