NIKOLIĆ POSLE POBEDE: Idemo u Ligu Evrope!

- Falio je još koji gol u mreži Nefčija, pa da rezultat bude realan. Ali dobro, pobedili smo ovde, pobedićemo i tamo i idemo u Ligu Evrope - rekao je trener Partizana

  • 17

Fudbaleri Partizana posle velikog preokreta uspeli su da slave u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu Evrope protiv azerbejdžanskog Nefčija rezultatom 3:2.

Trener crno-belih, Marko Nikolić smatra da je pobeda trebalo da bude i ubedljvija i da su greška sa početka utakmice neshvatljive.

- Ova pobeda daje veliku nadu, ne rezultat koliko odnos snaga na terenu. Neshvatljiv početak sa neverovatnim greškama, nismo mogli loptu da ispucamo kako treba. Branili smo se na početku što je nerazumljivo, izgleda da pojedinci ne mogu da podnesu određeni pritisak. Falio je još koji gol u mreži Nefčija, pa da rezultat bude realan. Ali dobro, pobedili smo ovde, pobedićemo i tamo i idemo u Ligu Evrope - rekao je Nikolić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nole

    21. avgust 2014 | 22:31

    Smesan si! Istu priču si vrteo i protiv Ludogorca!

  • Dejan V.

    21. avgust 2014 | 23:02

    E moj Nikoliću..., koga ti zavaravaš? Nas, sebe, igrače...? Pa dobro čoveče zar je moguće da ti ne vidiš da mi nemamo igru, napad, odbranu? Pa ova dvojca, Brašanac i Drinčić, ne treba ni na klupi da sede a kod tebe su nezamenljivi. O kakvom prolasku ti pričaš? Pa i da prođemo u ligu Evrope, šta ćemo tamo? Da gledamo tvoju bruku i služimo ozbiljnim ekipama za nabijanje gol razlike. Ne mogu Partizan da treniraju tipovi koji pokupe par fora sa interneta i da u upravi sede razmi krojači i lopovi. Gde su naše legende da spašavaju šta se još može spasti

  • Petar

    21. avgust 2014 | 22:41

    Tako je bre Marko. Volim ljude optimiste!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA