Stjepanović platio upola cene vožnju taksijem u Nemačkoj zato što je šampion Evrope!

Kada je taksista u Berlinu čuo da vozi momka koji je pobedio u finalu njihovog plivačkog šampiona Bidermana odlučio je da naplati vožnju u pola cene

  • 11

Da je Nemačka zemlja sporta oduvek smo znali a sledeći primer to najbolje oslikava. Srpski plivač Velimir Stjepanović koji je zadivio Evropu osvajanjem dve zlatne medalje u najjačim disciplinama na 400 i 200 metara kraul na Evropskom , doživeo je i neke neobične stvari u Nemačkoj.

Naime, Velimir se sa roditeljima vozio taksijem po Berlinu i usput pričao o plivanju i o Evropskom prvenstvu koje je održano u tom gradu.

Kada je taksista čuo njihov razgovor, umešao se i rekao da je gledao finalnu trku na 200 metara kada je njihovom junaku Paulu Bidermanu, svetskom rekorderu izmakla zlatna medalja za 0,02 sekunde.

Međutim, Velimirov otac Milan Stjepanović je rekao taksisti da upravo vozi momka koji je pobedio Bidermana na šta se vozač oduševio i čestitao Velimiru.

Kada su stigli na odredište taksista je samo rekao " Za šampiona vožnja u pola cene"

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tx kauboj

    22. avgust 2014 | 09:12

    Da sam ga ja vozio (taksista u beču ) bilo bi besplatno.

  • coa

    22. avgust 2014 | 09:49

    Puno srece i sve najbolje sampionu evrope i gospodinu taksisti!

  • Milan

    22. avgust 2014 | 13:40

    Da li je moguce da mi SRBI vidimo tudju zemlju i to sto je najgore zemlju sa kojom smo dve puta ratovali i njene gradjane lepsom i boljom nego sto je Srbija. Po komentarima je na zalost, to tako. Iskljucivi krivci za to su korumpirani politicari koji zarad licnog bogatstva zrtvuju nesto sto je jako sveto a to je nacionalni identitet i osecaj pripadnosti necemu. Po meni ne postoji adekvatna kazna za takvo ( ne)delo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA