MITROVIĆ: Kada je zazvonio telefon, znao sam o čemu se radi!

- Kada me je Saša zvao, pretpostavio sam razlog poziva. Naravno, nije lako kada čujete takvu odluku, pogotovo kada znate da ste poslednji otpali, jer smo svi došli na pripreme sa željom da se radom nametnemo za konačnih 12 - rekao je mladi košarkaš

  • 19

Luka Mitrović poslednji je igrač koji je otpao sa spiska igrača koje će Aleksandar Đorđević povesti na Svetsko prvenstvo u Španiju.

Mladi košarkaš kaže da je razočaran što neće imati prilike da zaigra na Mundobasketu, ali da i to ima dobrih stvari.

- Kada me je Saša zvao, pretpostavio sam razlog poziva. Naravno, nije lako kada čujete takvu odluku, pogotovo kada znate da ste poslednji otpali, jer smo svi došli na pripreme sa željom da se radom nametnemo za konačnih 12. Ali, s druge strane, znate kako kaže narod: ko zna zašto je to dobro. S druge strane, dobro je, jer ću imati vremena da se odmorim, razmislim o svemu, izvučem pouke, a zatim se okrenem obavezama u klubu - kaže Mitrović za "Večernje novosti".

Novog kapitena Crvene zvezde sada očekuju obaveze u klubu sa kojim ima namere da napravi ozbiljne rezultate sledeće sezone:

- Na Malom Kalemegdanu sam već treću godinu, sa trenerom Radonjićem takođe sarađujem treću sezonu. Preostaje nam da se koncentrišemo, dobro spremimo i krenemo u susret velikim izazovima - zaključuje Mitrović.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA