Aco Petrović: Estrada se poliva ledenom vodom, a mi bolesni nismo dobili ni evro!

Bivši trener Zvezde i asistent u reprezentaciji Srbije kaže da je akcija "Ledeni izazov" u osnovi dobra, ali da se ne zna gde odlazi novac od donacija

  • 2

Bivši trener košarkaša Crvene zvezde, Uniksa, FMP-a i asistent u reprezentaciji Srbije, Aco Petrović kaže da mu ledeni izazov koji sprovode estradnje zvezde Srbije više liči na marketing.

Petrović boluje od Lu Gerigove bolesti ili Amiotrofične  lateralne skleroze, bolesti koja izazaza propadanje tkiva mišića, a mnoge poznate ličnosti u svetu su se uključile u pomoć polivanjem ledenom vodom i donacijama.

Međutim, taj trend su prihvatile i domaće "zvezde" kojima je to više delovalo kao promocija jer se retko ko odvažio da osim polivanja uplati donaciju.

Osim Jelene Karleuše koja je donirala 2.500 dolara međunarodnoj organizaciji za borbu protiv ove bolesti  I Cece Ražnatović koja je uplatila 117.000 dinara, nema informacija koliko je novca skupljeno.

- Ideja je možda u osnovi dobra, ali imam utisak da se mnogi polivaju iz marketinških razloga, a ne da bi pomogli nama obolelima - kaže Petrović za Blic i dodaje:

- Mnogi daju novac, ali se ne zna gde on završava. Konkretno, ja nisam dobio ni jedan evro - poručio je Petrović.

S obzirom da ne radi već dve godine materijalna situacija nije zavidna pa ovaj iskusni trener smatra da bi bilo najbolje da mu pomogne država jer je svojevremeno bio osvajač medalja sa reprezentacijom.

Ko želi da uplati donaciju evo kako to može da uradi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Heisenberg

    28. avgust 2014 | 09:29

    Bravo gospodine, mada mi smo to vrc znali. Sve bi ja to na goli otok...

  • Goran

    28. avgust 2014 | 14:37

    Mislim da bi ovi nasi sto igraju 'napolju'i imaju dobre ugovore trebali skupiti dostojnu lovu i dati ovom coveku!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA